Head, Heart & Hands

Onze filosofie | WE Labs

 

 

JIJ en IK samen is WE. Onze filosofie: door te werken vanuit je kennis en ervaring (brein) en met vertrouwen in je persoonlijke verbinding (gevoel) kom je tot een succesvolle uitvoering (handen). 

 

WE is destijds gestart vanuit het inzicht dat grote opgaven binnen de maatschappij dusdanig complex zijn dat voortdurende samenwerking en toepassing van technologische innovatie essentieel is om tot succes te komen. Daarin ondersteunt WE actief door coalities en business cases te bouwen, financiering te vinden en innovatieve projecten van de wal te roeien. Met WE LABS gaan ook wij een nieuwe fase in, waarin we vooral blijven doen waar we al goed in waren met meer nog de nadruk op het bouwen, activeren en beheren van publiek-private ecosystemen waar de magie plaatsvindt.

 

WE is authentiek, onorthodox, resultaatgericht, flexibel, energiek, verbindend, daadkrachtig, vernieuwend, persoonlijk en heeft inlevingsvermogen, verbeelding en lef.

 

 

 

Erwin Dolmans - WE Labs

Erwin Dolmans

De Brabantse Kempen nabij de Belgische grens zijn mijn thuis. Ik ben vader van drie kinderen, ben geïnteresseerd in geschiedenis en andere culturen en heb klassieke sportauto's als guilty pleasure. "Voor Erwin bestaat de wereld uit vrienden; hij kent ze alleen nog niet allemaal" is een toepasselijke frase uit mijn persoonlijkheidsprofiel.

 

Ik werk middels persoonlijke verbinding en realiseer bestendige samenwerkingen tussen bedrijven, mogelijke partners en eindgebruikers met een kundig team en een diversiteit aan betrokkenen. Daarbij hou ik een scherp oog voor de andere belangen van alle partijen en probeer optimaal gebruik te maken van ieders drijfveren en kwaliteiten.

 

Wanneer een sector vanuit de regelgeving of klantwens moet verduurzamen kan innovatie uitkomst bieden. Die technologie moet wel eerst geselecteerd en getoetst worden. Hierbij kan samenwerking met de overheid of een belangenverening heel zinvol zijn en daarin speel ik graag een verbindende rol. 

 

In een vorig zakelijk leven heb ik bedrijven en organisaties geherstructureerd en was ik verantwoordelijk voor change management en innovaties. Ik ben ervaren in het adviseren van start-ups in het brede domein van duurzaamheid en technologietransities, het laten groeien van innovaties en het ontwikkelen van strategie en commercieel uitzicht voor de langere termijn.

 

Laten we kennismaken en samenwerken!

 

Contact

LinkedIn

Klaes Sikkema - WE Labs

Klaes Sikkema

Verbinden en in beweging brengen; of het nu gaat om mensen, organisaties of technologieën. Dit is wie ik ben en wat ik doe. Opgegroeid in een Fries kunstenaarsgezin, waarin mijn verbeeldingskracht zich mocht ontwikkelen en waar ‘kan niet’ simpelweg niet bestond, ben ik nu zelf trotse vader en echtgenoot. ‘Kan niet’ bestaat nog steeds niet, zeker omdat in samenwerking zoveel meer mogelijk is dan alleen.

 

De creatieve genen die ik van mijn ouders heb meegekregen komen vaak goed van pas bij het bouwen van coalities en het ontwikkelen en concretiseren van innovatieve projecten. Ik heb een voorliefde voor zowel menselijke gedragingen als ook voor (digitale) technologie en de samenhang tussen die twee. Die voorliefde komt voort uit een pallet aan ervaring in zowel inhoudelijk als leidinggevende rollen binnen verschillende sectoren variërend van de telecom en intermediaire diensten tot leiderschapstraining en coaching. Mooie ervaringen die nu samenkomen binnen WE Labs.

 

Wil je een innovatief idee ontwikkelen tot een concreet project, weten hoe innovatieve technologie bij kan dragen aan de richting van jouw organisatie of een vastgelopen proces vlot trekken, bel me voor een afspraak om te kijken wat WE voor je kunnen doen.

 

Contact

LinkedIn

Xander Pieterse - WE Labs

Xander Pieterse

Na vele omzwervingen ben ik geland in Arnhem. Ik ben een trotse vader van twee kinderen, heb een dijk van een echtgenote en voel me, ook als verse Arnhemmer, vooral wereldburger. 

 

Het is niet eenvoudig mijn achtergrond in een carrière-track te vatten, maar dat is nooit een probleem geweest. Met opleidingen in management, finance én de sociale wetenschappen en met dito brede werkervaring ben ik een bruggenbouwer en verbindende verhalenverteller bij uitstek. Of het nu ging om institutionele ontwikkeling in het Midden-Oosten en Azië, om financial en business control, om business consultancy of projectmanagement opdrachten, telkens lag er een complexe multi-stakeholder uitdaging op tafel.

 

Ik vind mijn meerwaarde daar waar dynamiek gewenst is, waar soms structuur nodig is en soms ook ruimte, waar meerdere partijen, vaak met verschillende inzichten en belangen, met elkaar willen of moeten samenwerken. Onderwijl heb ik mijn weg gevonden in diverse sectoren; van de water-, onderwijs-, energie- en agrifood-  tot en met de bank- en verzekeringsbranche. De combinatie van sociale wetenschappen met een achtergrond in finance en control geeft daarbij een zeer bruikbaar anker.

 

Met WE geven we gehoor aan de door ons gevoelde noodzaak om innovatie gericht in te zetten, middels samenwerking, voor een duurzamere en dynamische samenleving.

 

Wil je meer weten, zullen we eens sparren en onze ideeën naast elkaar leggen? Neem contact op, ik ben benieuwd naar jouw inzichten.

 

Contact

LinkedIn

Ons Ecosysteem

De kracht van WE Labs ligt in onze samenwerking met andere personen en organisaties. We zoeken, koesteren en werken samen met gelijkgestemden uit bedrijven, soms individuele personen of verenigingen, kennisinstellingen en/of overheidspartijen. Rond elk project is een netwerk op maat te maken, een netwerk dat past bij de opgave, bij het thema, bij de technologie enzovoort.

 

Deze personen en organisaties zien wij tevens als sparringpartners. Ze vormen de voedingsbodem van waaruit weer nieuwe ideeën en projecten ontstaan. Soms acteren we zelfs vanuit hun naam of trekken we samen op als projectpartners en betrekken we elkaar wederzijds in onze projecten.

 

Je kunt ze geestverwanten uit het ecosysteem van WE Labs noemen. Een community van gedreven mensen die allemaal hun professionaliteit wijden aan het aanpakken van knelpunten en kansen voor een betere (d.w.z. duurzamere, meer inclusieve, meer dynamische etc.) maatschappij en wereld.

5D Connections
5G Hub logo
Argaleo logo
De Verschilmakerij logo
DHM logo
Elbarec logo
Future City Foundation logo
Haute Equipe logo
Jelmer Talent Lab logo
Kurtosis logo
Spectrum logo
Stalmeesters logo
Strategiesmid logo
Vodafone Ziggo logo

We willen beslist de volgende overheden, samenwerkingsverbanden en koepelorganisaties niet onvermeld laten. We onderhouden nauwe contacten met ze, we werken voor en met ze en veelal hebben ze de rol van aanjager, facilitator en/of investeerder voor onze maatschappelijke projecten.

Agenda Stad logo
FME logo
Holland Hight Tech
Lifeport logo
Provincie Gelderland logo
Provincie Noord-Brabant logo
Taskforce Toekomstbestendige stallen logo
TNO logo
TU Delft logo
ZLTO logo