We zijn en blijven een ONAFHANKELIJKE aanjager van maatschappelijke vooruitgang

We zijn geen overheid maar gedragen ons ook niet als commerciële organisatie, daardoor krijgen we regelmatig de vraag hoe men WE LABS moet plaatsen. Vooral omdat we niks komen verkopen vinden mensen het lastig ons in een bekend vakje te stoppen.

 

We zijn geen overheidspartij maar nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de wereld beter achter te laten voor volgende generaties.

 

Impactmaximalisatie

We zijn geen goed doel, maar een bedrijf met een maatschappelijk doel. Het gaat ons niet om winstmaximalisatie maar om impactmaximalisatie. Meer omzet vertaalt zich bij ons naar groei en meer groei vertaalt zich naar meer impact op de maatschappij en meer impact op de maatschappij betekent een grotere bijdrage aan een betere en meer duurzame wereld.

 

Hoewel we heel goed zijn in luisteren naar de vraag achter de vraag zijn we niet bang om leiderschap te tonen en zijn we zeer goed in staat om een duidelijke en executeerbare visie te ontwikkelen.

 

Vertrouwde partners

We bouwen aan en werken waar mogelijk in ecosystemen met vertrouwde partners zodat we geen onnodige tijd verspillen aan het telkens opnieuw verkennen van elkaars belangen en drijfveren. We blijven vooroplopen in ons werk door voortdurend te leren maar ook zelf onderzoek te doen en nieuwe wegen te bewandelen.

 

Wisdom of the crowd

We weten als geen ander dat we maar een zeer klein onderdeeltje zijn in de mondiale puzzel, daarom proberen we optimaal gebruik te maken van kennis en competenties om ons heen. Daarbij richten we ons op professionals binnen de academische wereld, binnen de overheid en binnen het bedrijfsleven maar geloven we ook in de ‘wisdom of the crowd’ en delen soms een prikkelende stelling of -vraag via sociale media om reacties uit te lokken die tot nieuwe perspectieven kunnen leiden.

 

Wij doen meer dan alleen praten

We hebben voldoende politieke- en omgevingssensitiviteit maar durven ook controversieel te denken en te doen en waar nodig het systeem zelf ter discussie te stellen. We willen iets doen, iets bereiken en niet enkel praten of rapporten schrijven.

 

Dit is wie WE zijn, dit is waar WE voor staan (en waar jij ons voor betaalt)!

 

Contact

Tel. 06 - 39 89 20 57